Több mint százzal ment Gáspár Bea a frontális karambol előtt

Gáspár Család, Gáspár Evelin, Gáspár Bea asszony, Gáspár Győző, Győzike, Gáspár Virág
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző azt hitte, meghalt a lánya.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, súlyos karambolt élt túl a Gáspár család három tagja, csak Evelin nem volt az autóban. „A belső sávban mentem, amikor észrevettem, hogy jön velem szemben valaki. Először nem is értettem, hogy történhet ez, de gyorsan kihúzódtam a külső sávba, és folyamatosan lassítottam. Hangosan mondtam, hogy nem fogunk ütközni, nem fogunk ütközni, de akkor a másik autó egy pillanat alatt áthajtott a mi sávunkba, és pár másodperccel később már csak az ütközést éreztem és a csattanást hallottam" – mondta a Blikknek Gáspár Bea.

Gáspár Evelin, Gáspár Bea, Gáspár Győző, Gáspár Virág Forrás: Instagram/gasparbea

Mint mondta, körülbelül 105-tel hajthatott, amikor észlelte a másik kocsit. Amikor kihúzódott, 80-ra lassított le, közben folyamatosan nyomta a féket. Azután minden olyan gyorsan történt, hogy azt már nem tudja, akkor ők mennyivel mehettek.

Gáspár Győző nyilatkozott feldúltan, ő akkor ijedt meg, amikor nem hallotta hátulról Virág lánya sikolyát, így egy pillanatra azt hitte, hogy meghalt. Mindenkit kórházba vittek, de szerencsére nagyobb baj nem történt a két totálkáron kívül.

Részletek a cikk alatt.