Sas József otthon folytatja a kabarét

Sas József arckép, portré FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása próba SZEMÉLY színész színpadi jelenet
Budapest, 2010. november 3. Sas József játszik a TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréban, amelyet november 5-én mutatnak be a Kabaré 24 - Mikroszkóp Színpadon, Sas József rendezésében. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Sas József színpadra nem áll, de nem hagyja abba a szórakoztatást: a látogatóit rögtönzött kabaréval fogadja.
Vágólapra másolva!

Mint arról már írtunk, szilveszteri kabaré idén biztosan nem lesz az agyvérzése után lábadozó Sas Józseffel, az otthonában őt meglátogatók azonban nem maradnak viccek nélkül.

A Bors arról ír, hogy a humorista az ápolója és a gyógytornásza mellett egyre gyakrabban fogad más látogatókat is, akiket rögtönzött kabaréval szórakoztat – bár a felesége épp igyekszik ezt visszaszorítani.

Sas József a betegágyán Forrás: TV2

"Bizony-bizony egyre többen jönnek, de éppen mostanság fogok véget vetni ennek a vendégjárásnak. Bár Józsi nagyon szereti, ha vannak körülötte, itthon is imád szerepelni, és legszívesebben fogadna mindenkit, de múlt héten volt egy kis láza, és jön az influenzaszezon is. Még gyenge, így nem kaphat oltást, így szigorú leszek, és korlátozni fogom a látogatásokat" – mondta az asszony a Borsnak.