Jennifer Lopez átlagembereknek oszt szét egymillió dollárt

fashion Horizontal
US singer Jennifer Lopez presents a creation for Versace's Women's Spring Summer 2020 collection in Milan on September 20, 2019. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez produceri közreműködésével és részvételével indul egy új műsor, amelyben a sztárok pénzt adnak olyan átlagembereknek, akik valaha pozitív hatással voltak rájuk.
Vágólapra másolva!

A Quibi nevű, jövőre induló tartalomszolgáltató egyik sorozata lesz a Thanks a Million (Millió köszi), amelyben a sztárok összesen egymillió dollárral köszönik meg azt a pozitív hatást, amit egyes átlagemberek kifejtettek az életükre.

Jennifer Lopez Forrás: AFP/Miguel Medina

A csavar a történetben az, hogy a hirtelen ajándékkal a sztárok egy egész láncot indítanak el, a tíz adásban száz-százezer dollárt kapó hősöknek ugyanis az összeg felét tovább kell adniuk egy másik embernek, aki pedig rájuk volt komoly hatással.

Kristen Bell Forrás: AFP/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer
Tracy Morgan Forrás: InterCom

A tíz adakozó sztár közül eddig hatnak a nevét hozták nyilvánosságra, Lopez és a vőlegénye, Alex Rodriguez mellett Kristen Bell, Tracy Morgan, Karlie Kloss és Aaron Rodgers is közreműködik a projektben.