Felfüggesztett börtönbüntetése alatt fenyegetőzött egy tévésztár

2017 MTV Video Music Awards - Arrivals GettyImageRank3 People VERTICAL Looking At Camera Waist Up USA California One Person MUSIC Award Awards Ceremony PORTRAIT Photography FASHION Inglewood Arts Culture and Entertainment Attending The Forum - Inglewood C
INGLEWOOD, CA - AUGUST 27: Amber Portwood attends the 2017 MTV Video Music Awards at The Forum on August 27, 2017 in Inglewood, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Tini mamik-ban látott Amber Portwoodnak nem tetszett egy videó, amely felkerült róla a YouTube-ra, meg is fenyegette a készítőjét.
Vágólapra másolva!

Amber Portwood családon belüli erőszak miatt 906 nap felfüggesztett börtönt kapott, de könnyen le is ültethetik, ha a rendőrség is fenyegetésként értelmezi egy friss videóját.

A tévésztár ugyanis az Instagramon címzett egy élő felvételt Katie Joy youtubernek, olyasmiket mondott benne, mint hogy tudja, hol lakik a nő, és hogy meg fogja kapni, ami jár neki.

Amber Portwood Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Joy korábban a Without A Crystal Ball nevű csatornáján közzétett egy videót, amely Portwood balhéját rögzítette, tulajdonképpen a családon belüli erőszakot bizonyította – azóta pedig már Portwood rajongói is megfenyegették, nem csak maga a sztár.