Előkerült kilenc titokzatos Terry Black-levél

Terry Black
Vágólapra másolva!
Rácz Károly még a halotti beszédét is megírta előre.
Vágólapra másolva!

Készült a halálára Terry Black, mint mondta, a szertartás és a temetés lesz az utolsó fellépése. Ennek megfelelően megírta előre a halotti beszédét, amit fel kell majd olvasni szűk körben a kápolnában.

Terry Black Forrás: TV2

Mint a Blikk megtudta, a dokumentum tucatnyi melléklettel és szerződéssel van ellátva. Kilenc személynek külön levelet is írt, amelyeket megcímzett, lezárt borítékok rejtenek. Az elhunyt külön szól majd a hozzá legközelebb állókhoz személyes levelein keresztül (persze végakarata intézőjének személyén keresztül).

El kell égetni a leveleket

Terry Blacket foglalkoztatta a halál, mert több instrukciót adott: pár levelet a rendelkezése szerint, felolvasás után azonnal meg kell semmisíteni, és kikötötte, hogy az emberek színes ruhákban menjenek a temetésére, ne feketében. Fotót, videót csak pár, előre megjelölt személy készíthet.

A virágokra, koszorúkra szánt pénzt a kérésére egy urnába lehet bedobni, és az összegyűlt összeget az általa egy évvel ezelőtt megjelölt állatmenhelynek továbbítják. Arról is rendelkezett, hogy az urnáját a fia vigye a szertartásra, ahol cigányzene szóljon, de édesanyja zsidó származása miatt ennek megfelelő ima is hangozzék el.