Fojtogatta a szép színésznőt a barátja, üveget is hozzávágott

Supergirl
Vágólapra másolva!
Megrázó videóban mesélt régi kapcsolatáról a Supergirl címszereplője, Melissa Benoist, kiderült, hogy családon belüli erőszak áldozata volt.
Vágólapra másolva!

A Supergirl sztárja, Melissa Benoist az Instagramon tett közzé egy videót, amelyben arról beszélt, hogy korábban sokáig bántalmazó kapcsolatban élt, az egyébként "sármos és vicces" barátja fizikaliag is többször okozott neki fájdalmat:

A színésznő arról számolt be, hogy a borzalmak a kapcsolatuk ötödik hónapjában kezdődtek, a meg nem nevezett férfi akkor egy pohár smoothie-t dobott a barátnője arcába, az üveg meg is vágta kicsit.

Később a férfi egy telefont vágott a színésznőhöz, akinek akkor eltört az orra, és a szemgolyója is kis híján megrepedt, az orvosok szerint szerencséje volt. Ez után szakított a barátjával, de előtte is volt több incidens, a színésznő pofonokról és fojtogatásokról is mesélt.

Melissa Benoist a Supergirl címszerepében Forrás: CBS

A férfi féltékenysége egyébként a munkában is akadályozta Benoist-t, nemcsak az volt ellenére, hogy a színésznő egy szerelmes jelenet miatt mással csókolózzon, de az is, hogy bárki flörtöljön vele.