Nem tud lábra állni súlyos balesete óta Csűrös Karola

Csűrös Karola
Vágólapra másolva!
Otthonában érte súlyos baleset Csűrös Karolát: nemrégiben elesett a lakásában, és olyan rosszul érkezett a földre, hogy eltört a térde.
Vágólapra másolva!

"Sajnos, megbotlottam. Egyetlen rossz lépés volt, nem is tudom, hogy történhetett, egyszer csak a földön találtam magamat. Jegeltem, borogattam a térdem, de semmi nem segített. Még az a szerencsém, hogy az unokáim, a rokonaim jönnek hozzám, és látták, nagy a baj. Borzasztóan be volt már dagadva a sérülés helye, úgyhogy azonnal vittek az orvoshoz.

Megúsztam a műtétet, sőt, az orvostudomány fantasztikus fejlődésének köszönhetően nem is gipszelték be a lábam, hanem egy nagyon komoly merevítőt raktak rá" - mesélte a színésznő a Blikknek.

Forrás: tv2

Csűrös Karola ágyhoz van kötve, és még jó néhány hétbe telik, mire újra tud majd járni. "Közeleg a halottak napja, bánt, hogy nem tudok kimenni Ádámhoz a temetőbe, mert egyelőre képtelen vagyok lábra állni. Bár amúgy is nagyon nehéz ott látni a sírkövet, amelyen rajta van a neve. Persze, nagy igazság, hogy idővel enyhül az ember fájdalma. Én sem sírok már annyit, mint korábban, de minden nap és minden éjjel hiányzik a férjem" - árulta el.