Nacsa Olivér nyilatkozatban tisztázta a válásáról szóló híreket

Nacsa Olivér
Vágólapra másolva!
A napokban derült ki, hogy egy év után válik a két műsorvezető, Nacsa Olivér és Somossy Barbi. A bejelentés óta több pletyka is szárnyra kelt közös szerepléseikkel kapcsolatban, a humorista közösségi oldalán árulta el, hogy mi az igazság.
Vágólapra másolva!

"Barbival továbbra is mindketten az M5 kulturális csatorna műsorvezetői vagyunk. Október 21-én közösen vezetjük a Kult30 az értékes félóra című műsort.

Amennyiben a továbbiakban ilyen és ehhez hasonló igaztalan hamis fake news állítással találkozunk, kénytelenek leszünk jogi úton elégtételt venni. Október 21-én tehát szeretettel várunk mindenkit közösen, 17:30-tól az M5 csatornán!" - írta oldalán.

Forrás: Nacsa Olivér - Instagram

Október 12-én a házaspár Facebookon, közlemény formájában jelentette be, hogy úgy döntöttek, elválnak egymástól. "Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbensőbb magánügyei.

jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni. Barbi és Olivér" - írták akkor.