Néhány magyar sztár elképzelni sem tudja az életét állatok nélkül

kutya sztárok
Vágólapra másolva!
Mikor pár hónapja eltűnt Tóth Vera kutyája, több százan fogtak össze azért, hogy segítsenek megtalálni a kedvencét. Az énekesnő akkor nagyon hálás volt a segítségért, és őszintén mesélt arról, mennyire fontosak neki az állatai. Nem ő az egyetlen, aki otthonát állatokkal osztja meg, a Nánási család sem bírta sokáig Pityu elvesztése után, és hamar beszereztek egy másik ebet, mint ahogy Tóth Gabi is imádattal beszél Sanyiról, a velük élő csivaváról. 
Vágólapra másolva!

Tóth Vera

Az énekesnő nagy állatbarát, jelenleg négy kutyával és egy macskával osztja meg otthonát Budaörsön. A kedvenceiről rendszeresen készít képeket és videókat a rajongóinak, láthatóan jó dolguk van az állatoknak nála. "Hát igen, ilyen, amikor a lelkiismeretem megszólal, hogy ki lehet bent, és kinek kell kint maradnia. Ma egységessé tettem azt az elvet, miszerint a rokkantak bent, az egészségesek kint. Max takarítok... mindenkit beengedtem. Főleg, hogy mindjárt lesújt a vihar" - írta nemrég egy képhez, amin a kutyák birtokba vették a kanapéját.

Carlos nevű kutyáját tavaly decemberben kilenc napon át kereste, az eset nagyon megviselte. "Folyamatos sírógörcs gyötört, nem tudtam, mitévő legyek, hol keressem. Aggódtam, hogy már nem látom viszont, de hála annak a rengeteg embernek és szervezetnek, aki segített, kilenc nap után előkerült. (...) Egyszer csak elkezdtem beszélni a kutyámhoz, és rácsatlakoztam a lelkére. Mondtam neki, hogy tudom, érzi, hogy szeretem, keresem, és mennyire hiányzik. Kértem a jó istent, hogy segítsen, majd teljesen kimerülten, fáradtan elmentem fellépni, és mire este hazamentem, Carlos otthon volt. Hazajött" - mesélte akkor.

Tóth Gabi

Az énekeső szintén nagyon kedveli az állatokat, férjével, Krausz Gáborral sokat posztolnak Sanyika nevű kutyájukról. "Sándor napján a mi drága Sanyinknak van az első szülinapja! Hihetetlen ez... amikor kapta a nevét, még nem tudtuk, hogy aznap született, amikor a nevenapja is van. Boldogat Sándor! Mindenünk vagy" - írta nemrég a kutya születésnapján.

Debreczeni Zita

A modell Pamacs nevű kutyája nemrég nagy riadalmat keltett, ugyanis eltűnt otthonról, és napokig nem került elő. "Kutya a lakásban? Igen! Kutya a szobában? Igen! Kutya az ágyban? Nem! Kutyához lefeküdni a földre? Igen! És természetesen még rengeteg más más szabály, amit be kell tartania a kutyáknak..." - írta egy közös képükhöz.

Ördög Nóra és Nánási Pál

A Nánási család tavaly októberben vett búcsút Pityutól, akit mindannyian nagyon kedveltek, nemrégiben pedig egyik vlogjukban jelentették be, hogy egy kiskutyával bővül a családjuk.

"Ő itt Sári. (...) Egy zacskóban tették ki őt és 5 testvérét születésük után egy bokorra. Szerencsére fantasztikus kezekbe kerültek a kicsik az egyesületnél, a lelkiismeretes gondozásnak köszönhetően azóta életvidám, erős, egészséges 8 hetes kutyusokká cseperedtek, most pedig rajtunk a sor. Azon leszünk, hogy boldog életed legyen velünk, Sári" - írta a fotók mellé a műsorvezető.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!