Jennifer Aniston fotóján bezsongott a net, mindenki találgat

Photocall Of Netflix's "Murder Mystery" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities
MARINA DEL REY, CALIFORNIA - JUNE 11: Jennifer Aniston attends a photocall of Netflix's "Murder Mystery" at the Ritz Carlton Marina Del Rey on June 11, 2019 in Marina del Rey, California. David Livingston/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Mit jelent ez a közös kép? Lehet reménykedni?
Vágólapra másolva!

2004-ben ért véget minden idők egyik legnézettebb és legnagyszerűbb szituációs komédiája, a Jóbarátok, és azóta rajongók milliói találgatják, hogy lehet-e folytatás, valamiféle reboot. A készítők elmondták milliószor, hogy szerintük nem kéne, mert óhatatlanul csalódást okozna a prosztataproblémákkal küzdő Ross és a ráncos Monica, de a színészek többször jelezték, hogy benne lennének.

15 évvel ezelőtt kértek 1-1 millió dollárt részenként, most minimum másfél lenne az, per epizód, úgyhogy 9 millió dollár simán elmenne csak a hat fő színész gázsijára hetente. Nem lenne olcsó mulatság, de az is igaz, hogy tízmilliók néznék, a premiert akár százmillióan is világszerte.

De mi okozta most hirtelen a nagy felbuzdulást, reménykedést? Az, hogy közös fotó készült, amelyen hatan rajta vannak. Ilyen találkozóra nem is tudjuk, mikor került sor, de az elmúlt tíz évben biztosan nem sikerült összehozni a nagy hatost. Itt a kép, alább pedig szavazzon, kell-e 10-20 új Jóbarátok-rész!

Szavazzon!

Szeretné, ha az 50 fölötti színészek folytatnák a Jóbarátokat, ha összeállna a régi csapat?