Heroint és marihuánát találtak Cicciolina házában a rendőrök

Celeb vagyok ments ki innen Cicciolina Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Cicciolina
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Cicciolina
Vágólapra másolva!
Bajban van a magyar származázú, régóta Olaszországban élő pornós fia. 
Vágólapra másolva!

A történet szerint Cicciolina fia, Ludwig épp egy bárban lazított, ahová néhány percre anyja is beugrott, majd távozott. Meglepetten vette észre, hogy a fia kisvártatva utána száguldott egy robogóval, a nyomában két civil ruhás rendőrrel. „Kiderült, hogy a két rendőr már a bárban kiszemelte magának Ludwigot. Az utcán igazoltatták, majd szabályosan kicsavarták a kezéből a lakáskulcsot. Bár nem volt semmilyen házkutatási parancsuk, mégis a házam felé vették az irányt. Azt hittem, menten elájulok" - mondta a Ripost-nak a volt pornósztár.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A házban egy gramm heroint, két kiló marihuánát és három afrikai férfit találtak, akik a házkutatás idején békésen aludtak. A két kiló marihuána egyébként épp az egyik srác bőröndjéből került elő. „A fiam nagyon fontosnak tartja, hogy segítsen az embertársain.

és úgy döntött, hogy egy időre befogadja. Itt hibázott, de természetesen nem tudhatta, hogy a fiú drogot rejteget és társai is vannak. A rendőrök teljesen felforgatták a lakást, mindent széttúrtak, borzalmas, hogy mit műveltek" - sopánkodott Staller Ilona.

Cicciolina Ludwig Amerikában élő apjának, a képzőművész Jeff Koonsnak is üzent, ám a férfit nem hatották meg a történtek, válaszra sem méltatta volt feleségét. „Felháborítónak tartom, hogy a milliárdos Jeff Koons magasról tesz a fiára. Ludwig a közös gyerekünk, nem csak az enyém! A volt férjem korábban összevissza ígérgetett, azt mondta, állást szerez Ludwignak Amerikában, de ebből persze semmi sem valósult meg" – méltatlankodott a pornódíva.