Hat évet is kaphat VV Aurelio - most zajlik a tárgyalás

Aurelio és Dominika előbb szeretnének gyermeket, mint esküvőt
Vágólapra másolva!
A mai tárgyaláson első fokon már ítélet várható, azaz kiderülhet, mi vár a Való Világ egykori győztesére.
Vágólapra másolva!

A bíró a tárgyaláson elmondta: a bizonyítási eljárás befejeződött, most jönnek a perbeszédek, majd utána a vádlottak felszólalhatnak az utolsó szó jogán - írta a Blikk.

Aurelio és párja, Dominika Forrás: TV2

Az ügyész 5 év börtönben letöltendő büntetést kért Aurelióra, illetve a korábbi drogügye miatt kiszabott 1 év 2 hónapot is le kell ülnie, amit korábban felfüggesztettek neki, így összesen 6 év 2 hónapot kértek rá.

Enyhítő körülményt nem talált az ügyészség, viszont súlyosbítót igen, mivel csoportosan elkövetett volt az emberrablás, Aurelio büntetett előéletű, illetve a korábbi felfüggesztett büntetése alatt követte el az emberrablást.

Nem ússza meg pénzbüntetéssel

„Volt pofozkodás, üvöltözés, garázdaság, de emberrablás nem. A tárgyaláson a tanúk nem tudtak három összetett mondatot mondani, össze-vissza beszéltek.

azt hallottam a városban, hogy kétmillióért hajlandók elmondani az igazat" – sóhajtozott idén nyáron a Mokkában.

A vád szerint emberrablással próbálta visszaszerezni a pénzét, amit egy ismerőse vett el tőle. „A körülményekhez képest jól vagyok. Próbálok pozitívan hozzáállni. Én nem raboltam embert: egy baráti társaság kitalált egy történetet, hogy csőbe húzzanak. Azt is elmondtam a bíróságon, hogy vidéken, ha egy ismert ember leejt a tányért, akkor abból az lesz, hogy összetörte a konyhát" – sajnáltatta magát Aurelio.

Az előzményekről a cikk alatt olvashat: