Elvált Szente Vajk és Erdélyi Tímea

Erdélyi Tímea Hacktion
Vágólapra másolva!
Kimondták a bíróságon: vége Szente Vajk és Erdélyi Tímea házasságának.
Vágólapra másolva!

"Már nem vagyunk házasok Tímeával. A békítő tárgyalásokon korábban túlestünk, de tudtuk, hogy külön utakon szeretnénk folytatni. Megvolt a perfelvétel, ami nagyjából fél óra volt, utána pedig maga a per, ami öt perc alatt lement, hiszen korábban már mindent megbeszéltünk. A végén már nem is voltam ott, mert rohannom kellett egy próbára. Azaz tulajdonképpen nem hallottam, amikor a bíró kimondta, hogy már nem vagyunk házasok" - mesélte a színész a Blikknek.

Forrás: MTVA

Szente Vajk és Erdélyi Tímea kapcsolatában a válást megelőzően is voltak problémák, ám többszöri szakítás ellenére is adtak újabb esélyt a kapcsolatuknak.

Nem váltunk el haragban, de nem hívjuk egymást, hogy kivel mi van, és nem is találkozunk. Pontosan tudom, hogy kapcsolatban van, és én ezt tiszteletben is tartom" - magyarázta a rendező, aki állítja, nem viselte meg a válási procedúra.

Fotó: Bara Szilvia

"Igazából azon gondolkodtam, hogy ott ül két ember, akik egykor édesemnek vagy drágámnak becézték egymást, és most al- és felperes lettek.

de a válás maga nem volt fájdalmas, hiszen évek óta így, „elválva" éltünk. Azért remélem, először és utoljára éltem át ilyet" - árulta el.