Eldől, ki nyeri az Ázsia Expresszt, és viszi a tízmilliót

ázsia expressz
Vágólapra másolva!
Olvasóink szerint Horváth Gréta és Meggyes Dávid lesz a győztes.
Vágólapra másolva!

Hetek óta megy remek nézettséggel az Ázsia Expressz második évadja, amelyre sikerült küzdeni kész, de konfliktusos párokat beválogatni (utóbbi tulajdonság egy realityben nem jön rosszul). Gáspárék szinte mindenkivel összevesztek, alkalmi szövetségek köttettek és estek szét darabokra, aki barátnak tűnt pár napra, nos, arról is kiderült, hogy éppolyan rivális, mint a többi. Ez egy kemény, emberpróbáló verseny volt, de nem haverkodni mentek a magyar celebek.

tv2

Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea párosa erőn felül teljesített azzal, hogy bejutott a top 3-ba. Olvasóink mindössze 14%-a gondolta úgy egy szavazáson, hogy ők lesznek a végén a befutók. Talán azért, mert egy elefántos, gyümölcscipelős feladatot Demcsák Zsuzsa feladott, és ezzel a fáradás jeleit mutatta?

Az Ázsia Expressz-néző Origo-olvasók 38%-a vélte úgy, hogy Janicsák Veca és férje ünnepelnek majd a végén. Sok feladatnál, stoppolásnál úgy tűnt, hogy az énekesnő a domináns, ő uralkodik a kapcsolatban, mert sokat ugráltatta és szidta a férjét – de azóta kiderült, hogy remekül elvannak, és továbbra is nagy a szerelem.

tv2

Olvasóink 48%-a azonban Horváth Grétát és vőlegényét tartja a műsor nagy esélyesének, talán bennük látják leginkább lobogni a tüzet, talán az ő szemükből süt leginkább az elszántság, nekik kell leginkább a 10 millió forint (az egymillió mellé, ami már zsebben). Hogy ki nyer? Péntek este kiderül.