Ördög Nóra sokáig titkolta, hogy dongalábbal született

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
A műsorvezető Kandász Andrea műsorában mesélt először arról, hogy dongalábbal született. 
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra Kandász Andrea kérdésére elárulta, hogy miután összejött Nánási Pállal, hamar szóba jött a családalapítás, biztosak voltak benne, hogy közös gyereket szeretnének – úgy képzelte, hogy az „első érintésre” teherbe fog esni, de nem így lett.

A lombikokról sokat mesélt már, azt is elárulta, hogy Almássy Kitty segített neki túllendülni azokon a lelki akadályokon, amelyek nem engedték, hogy teherbe essen.

Elmesélt egy történetet is, amelyet eddig még senkinek nem árult el, most először Kandász Andreának beszélt róla, a Sztár mami online sorozatban. Mint mesélte. édesanyjától kapott egy naplót, amibe sok történetet leírt róla a születésétől kezdve. Ezt a naplót adta a pszichológusnak, aki megkérdezte, miért nem mondta el, hogy dongalábbal született, befordulva volt a jobb lába – ez a szakember szerint traumatikus élmény lehetett az anyának.

„Megszületett a kislánya, akit rettenetesen vártak, és az első élmény az, hogy a gyerekkel valami baj van. Kiderült, hogy nem vagyok tökéletes. Akkor rájöttem, hogy az életem egy csomó ponton arról szól, hogy megpróbálom bizonyítani: márpedig én tökéletes vagyok. (...)

Másrészt ez maga a nőiességemben való tökéletlenségem, hogy nem tudok gyereket szülni. Megint itt van előttem, hogy hibás vagyok, selejt vagyok, nem tudom azt a szerepet beteljesíteni, amit a legjobban szeretnék. De ha ránézek kívülről, akkor ez egy hülyeség. A dongaláb olyan rendellenesség, amit könnyen lehet korrigálni, rutineljárás volt, túl vagyunk rajta. De ott az érzés, hogy csalódást okoztam, ez mélyen el volt bennem raktározva” – mondta.

A Szülőszoba #KandászMamik - minden, ami család című népszerű webreality, közösség és mozgalom közismert és civil családokon keresztül mutatja be a párkapcsolat kezdetétől, a családtervezésen, az állapotos 9 hónapon, szülésen, majd a gyermekágyi, kisgyermekkori időszakon át egészen a gyerekek felnőtté válásáig a párok mindennapjait, örömeit,nehézségeit szórakoztató formában.A sorozat a közösségi médiában jelenik meg nap, mint nap.