Viharos kapcsolatok a magyar sztárvilágból

Tóth Andi Szabó Ádám A legbátrabb páros
Vágólapra másolva!
Rácz Gergő ma már stabil kapcsolatban él, és büszke apa, de ez nem mindig volt így: a napokban mesélt arról először, hogy a házasság előtt mennyi veszekedésük volt, és többször külön is költöztek párjával. Nem ő az egyetlen, aki nyíltan felvállalta, hogy nem volt mindig harmonikus a kapcsolata, többek közt Tóth Andi is szokott arról  beszélni a lapoknak, hogy mennyi vitájuk van Szabó Ádámmal.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és Szabó Ádám

Tóth Andi és Szabó Ádám közel másfél éve alkotnak egy párt, de több hullámvölgyön van túl a kapcsolatuk. Az énekesnő már többször mesélt hangos vitákról és szakításról, de máig együtt vannak.

Forrás: TV2

"Ez az első igazán komoly kapcsolatom, ahol megélhetem egy szerelem összes fázisát. Az elején jött a rózsaszín köd. Minden tökéletes volt, folyton együtt akartunk lenni. Annyira jól működött, hogy fél év után a páromhoz költöztem, és lakva megismertük egymást. Bár nagyon élveztük a közös életet, nem tagadom, voltak hangos szóváltások és tányértörések. Egy durvább vitánknak az lett a vége, hogy összepakoltam, és két hétre szétmentünk" - mesélte nemrég.

Rácz Gergő

Az énekes ma már stabil kapcsolatban él, és közös gyerekük is született, őszintén mesélt arról, hogy milyen nehezen indult a közös életük.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Viharosan indult a kapcsolatunk a feleségemmel, az elején többször is különváltunk, de végül letisztultak az érzelmek, és most már több mint hat éve élünk együtt harmonikusan" - árulta el Rácz Gergő, aki kislánya születését követő három hónapig munkáját is félretette, hogy segítsen párjának.

Száraz Dénes

A Jóban Rosszban egykori színésze áprilisban árulta el, hogy hullámvölgyben van a kapcsolatuk feleségével. Nem volt egyszerű a kapcsolatuk kezdete, feleségével tizenkét évvel ezelőtt szerettek egymásba, de akkor egyikük sem volt egyedülálló. Az érzéseik olyan erősek voltak, hogy egymást választották.

Forrás: Viasat3, Sághy Tímea

"Nem mondhatom, hogy minden a legnagyobb rendben van, mint minden hosszú házasságban, nálunk is akadnak problémák. Tizenkét év nem kevés, és most elakadtunk. De erős hármas a miénk, és hiszem, hogy az emberek és a kapcsolatok meg tudnak újulni" - mondta.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!