Richard Gere hoppon maradt

celebrity environment Horizontal
US actor Richard Gere arrives for the award ceremony of the German Sustainability Prize in Duesseldorf, western Germany, on December 7, 2018. (Photo by Henning Kaiser / dpa / AFP) / Germany OUT
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem lesz semmi Richard Gere új sorozatából, a Bastards-ból, amelyből pedig egyből – a pilot külön megrendelése nélkül – egy teljes évadot megrendelt az Apple.
Vágólapra másolva!

Az Apple lemondott a Bastards című szériáról, amelyben Richard Gere játszotta volna az egyik főszerepet.

A sorozat egy izraeli produkció alapján készült volna, két vietnami veteránról szólt volna, akik kénytelenek szembenézni a múltjukkal, amikor ötven évvel ezelőtti szerelmük meghal egy balesetben.

Richard Gere Forrás: AFP/Henning Kaiser

Az Apple a két férfi barátságára helyezte volna a hangsúlyt, a két alkotó, Howard Gordon és Warren Leight viszont sötétebb verzióban gondolkodott, nem tudtak megegyezni az irányvonalban.

Az Apple még a – feltehetően nem kis összegű – pénzbüntetést is bevállalta, amit azért kell fizetnie, mert az egész évados megrendelés ellenére lemondott a sorozatról.

Más kérdés, hogy az Apple annak idején egy liciten nyerte a projektet, talán újra lesz más jelentkező, és akkor Gere sem marad munka nélkül.