Mikor szexeltek az Ázsia Expressz szereplői?

Horváth Gréta és Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
Nem volt inspiráló a környezet, főleg akkor, amikor egy rovarokkal teli, bűzlő szeméttelep mellett aludtak a versenyzők.
Vágólapra másolva!

Nem a szexről és az erotikáról szól a TV2 valóságshow-ja, szó se róla: a legtöbb estét az egész napos rohanás után a kimerült, koszos, izzadt szereplők ismeretlen szállásokon töltötték, ahová a helyiek épp befogadták őket. Ha épp egy rozoga melléképület, egy pajta volt, ágy nélkül, akkor épp ott, a betonon fekve. Nem csoda, hogy a nemi vágy ritkán tört rájuk.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid tv2

Horváth Gréta párja, Meggyes Dávid elmondta, hogy „szinte teljesen megszűnt a nemi életük a műsor alatt." Ráadásul Srí Lankán, Indiában, Thaiföldön igyekeztek tiszteletben tartani a helyi kultúrát, nem fért volna bele, hogy vadul szexeljenek, amikor a szomszéd szobában egy komplett család hortyog.

„A higiéniai körülmények sem voltak megfelelők ahhoz, hogy nemi életet éljünk. Sokszor a kerti csap alatt kellett fürdenünk" – emlékezett az emberpróbáló napokra, a Hot magazin megkeresésére.

Kevés volt a romantika

Janicsák Veca és férje, Ábel sem kéjes nászútként emlékezik az ázsiai utakon eltöltött hetekre. „Mindannyian a játékra koncentráltunk. Hatalmas volt a hőség, alig ettünk, maximálisan le voltunk terhelve, így többnyire nem a romantikázás körül jártak a gondolataink" – mondta a lapnak Ábel.