Janicsák Veca megsértődött: ő nem is alázza a férjét

Vágólapra másolva!
Megsértődött, amikor Kandász Andrea szóba hozta, hogy sokat instruálja Ábelt, mások előtt kioktatja a TV2 valóságshow-jában, az Ázsia Expresszben. A cikkben szavazhat! 
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz nézőinek feltűnhetett, hogy sokszor kiabál Janicsák Veca férjével, aki ezt gyakran megadóan tűri: olyan, mintha az énekesnő hordaná otthon a nadrágot. Mikor Kandász Andrea szóba hozta, hogy sokat pattogtatja Ábelt, és ezt mások előtt teszi, Veca értetlenkedett: szerinte ez nem igaz, nem hozza kínos helyzetbe, mert ha tenné, a férfi biztos szólna. „Mintha te döntenél helyette. Kritizálod is sokszor, rossz érzés ezt hallgatni" – fejtegette Kandász.

TV2

Janicsák Veca nem értette, vagy úgy csinált, mint aki nem érti, majd a beszélgetés végén megjegyezte, hogy Kandász „illetlen volt". A TV2 műsorvezetője is észrevette, hogy Veca csak hárít, és nem látja, amit mindenki más igen: „Elkezdett védekezni... a védekezés pedig a bezárkózást jelenti" – summázta a helyzetet.

Szavazzon!

Mit gondol erről?

Persze könnyen lehet, hogy otthon nem ilyen a kapcsolat, csak a folyamatos rohanást, a hőséget, a kialvatlanságot, bizonytalanságot bírja rosszul Janicsák Veca, ezért reagál ingerülten. És ott a gyerek, aki hiányzott az anyukának. „Nagyon megterhelő volt távol lenni Emmától.

– hiszen a családdal és a barátokkal volt, szerető közegben –, mégis negatívan éltük meg, hogy nem tudtunk volna belátható időn belül mellette lenni, ha szüksége van ránk. Nekünk, azt hiszem, sokkal rosszabb volt ez, mint neki. Ő ugyanis nagyon élvezte, hiszen mindenki körülötte sürgött-forgott itthon" – mondta korábban.