Janicsák Veca férje: Szeretem a feleségem, csodálatos ember

Janicsák Veca és férje
Vágólapra másolva!
Janicsák Vecát rengeteg támadás éri az Ázsia Expresszben való szereplése miatt, Ladányi Jancsó Ádám egy posztban védte meg feleségét.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz nézőinek feltűnhetett, hogy sokszor kiabál Janicsák Veca férjével, aki ezt gyakran megadóan tűri: olyan, mintha az énekesnő hordaná otthon a nadrágot. Mikor Kandász Andrea szóba hozta, hogy sokat pattogtatja Ábelt, és ezt mások előtt teszi, Veca értetlenkedett: szerinte ez nem igaz, nem hozza kínos helyzetbe, mert ha tenné, a férfi biztos szólna. „Mintha te döntenél helyette. Kritizálod is sokszor, rossz érzés ezt hallgatni" – fejtegette Kandász. Erről itt írtunk.

A cikkben szavazni is lehetett, egy nap alatt 5500 voks jött, a válaszadók 94%-a véle úgy, hogy Veca kioktató és sokszor ingerült Ábellel.

A férj azonban megvédte Vecát. "Minden fiction, non-fiction film és tévédráma a konfliktusok története, konfliktusok mozgatják ez egyes jeleneteket és az egész sztorit. Ebben az esetben is a szerkesztők az izgalmas jeleneteket választották, és nem az unalmas harmonikusakat.

A valóságban kell élni, a műsoron meg szórakozni. Az élet és a showbusiness az nem mindig ugyanaz" - írta közös képük mellé Ladányi Jancsó Ábel.