Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Először állt közönség elé kisfia halála óta L.L. Junior

L.L. Junior sírva videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére
Vágólapra másolva!
Kisfia elvesztése óta először állt közönség elé L.L. Junior, a hétvégén négy koncertje is volt.
Vágólapra másolva!

"A mai négy koncert, négy város, két ország, kipipálva. Visszaálltam dolgozni. Olyan furcsa szó ez, dolgozni, ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt, ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket. Köszönöm, Veszprém, köszönöm, Hajdúszovát, köszönöm, Vecsés és köszönöm, Érsekújvár" - írta közösségi oldalán a zenész.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

Mint ismert, hároméves kisfiát, Dávidkát augusztus 31-én egy szabályosan közlekedő autós gázolta halálra a zebrán Zuglóban, miután a gyerek kiszaladt az úttestre. A fiú akkor édesanyjával és nagyobbik testvérével volt, L.L. Junior pedig éppen egy fellépése miatt volt úton. A hírt, hogy Dávidka életéért küzdenek az orvosok, az után kapta, hogy lejött a színpadról. Másfél héttel ezelőtt az énekes menedzsere, Száva Rita társaságában jelentkezett be élőben a Facebookon, ahol már a visszatérésről nyilatkozott.

"Szelektálva vállaljuk el a fellépéseket, és hamarosan visszaállunk a munkába. Huszonvalahány koncertet mondtam le, de visszaállok, és Lacikát is hozom magammal. Erőt gyűjtünk, gyengék vagyunk most, de erősek leszünk mindnyájan" - idézte a Blikk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről