A váratlan lánykérésről mesélt a Sztárban sztár korábbi győztese

Veréb Tamás
Vágólapra másolva!
Veréb Tamás a napokban kérte meg szerelme kezét, amit közösségi oldalukon örömmel tudattak, és most részleteket is elárultak az eljegyzésről.
Vágólapra másolva!

Veréb Tamás 2016-ban nyerte meg a Sztárban sztárt a TV2-n, azóta is többször megfordult a képernyőn. Barátnője Klajkò Szandra táncos, koreográfus, énekesnő, akivel most a Mokkában meséltek a lánykérésről. Mint kiderült, késő este érkeztek haza egy programról, amikor a színész megkérte barátnőjét, hogy nyissa ki a kaput, majd váratlanul ott termett mögötte, és térdelve feltette neki a kérdést, hogy lesz-e a felesége. Az eseményt hetek óta tervezte, hagyománytisztelő emberként az édesapjától is elkérte a lányt.

Párja azt hitte, hogy leejtett valamit a sötétben, nem tudta, mit csinál, mit keres a földön. "Mindig azt mondta nekem, hogy nem szeretné, ha egy koncerten vagy bármilyen nagy eseményen történjen ez a dolog. Ha lehet, akkor egy olyan pillanatban, amikor mondjuk kivesz egy húst a hűtőből, megfordul, és pont ott vagyok, ott térdelek" - mesélte Veréb Tamás.

A kérdés végül tényleg klisék és közönség nélkül hangzott el, később azonban elmentek egy fotózásra és videó is készült róluk. Az esküvővel majd jövőre foglalkoznak, valószínűleg nagy ünneplés lesz, mert sok ismerősük, barátjuk van.