Hamarosan eldől, börtönbe vonul-e a Született feleségek sztárja

Felicity Huffman expected to plead guilty to using bribery to get daughter into university Horizontal
Actress Felicity Huffman is escorted by Police into court where she is expected to plead guilty to one count of conspiracy to commit mail fraud and honest services mail fraud before Judge Talwani at John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston, Massachusetts, May 13, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
Eva Longoria kiáll Felicity Huffman mellett.
Vágólapra másolva!

Egykori kolleganője, az itthon is népszerű Született feleségekben látott Eva Longoria kiáll Felicity Huffman mellett. Egy újabb nyilatkozatában szóba került a megvesztegetéssel vádolt színésznő szerencsétlen esete, és Longoria jelezte, hogy támogatja mindenben. „Szerintem neki a Napnál is nagyobb szíve van" – tette hozzá.

Felicity Huffman Forrás: AFP/Joseph Prezioso

Az 56 éves színésznő bűnösnek vallotta magát abban, hogy 15 ezer dollárral segítette, hogy lánya bekerülhessen egy oktatási intézménybe (ez az összeg egy film- és tévésztárnál jóformán elenyésző). Mint mondta, mindent megbánt, szégyelli magát, és elfogadja majd a bíróság döntését.

Az ügyészség 4 hónap börtön és 20 ezer dolláros büntetést indítványozott, a döntést szerptember 13-án hozza meg a bíró. Az ügyről itt olvashat hosszabban.