Betörtek Kökény Attiláékhoz

Kökény Attila sikernek érzi, hogy eddig eljutott A Dalban, reméli, hogy új stílust mutatott
Vágólapra másolva!
Kökény Attila kertjébe lopózott be az elkövető vagy elkövetők, és elvitték az első tárgyat, amit megláttak: az énekes fiának értékes kerékpárját.
Vágólapra másolva!

A lopás miatt Kökény Attila rögtön feljelentést tett a rendőrségen, ő is és a családja is mérhetetlenül elkeseredett, mivel a fia két évig gyűjtött a drága, márkás biciklire.

"A fiam nagyon vágyott egy márkás biciklire, ám mivel a feleségemmel azt valljuk, hogy a pénzt meg kell becsülni, nem vettük meg neki rögtön. A zsebpénzéből és a születésnapra, ünnepekre kapott összegekből spórolta össze az árát, és nagyon örült, amikor a bicikli végre az övé lett."

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

"Csütörtök este a fiam sokáig bringázott kint, és bár mindig elzárjuk a kerékpárokat a garázsba, ezúttal kint hagyta a kertben. Reggelre azonban hűlt helye lett. Mélységesen meg vagyok döbbenve, és nagyon csalódott vagyok, hiszen tizenkét éve lakunk a csendes, kertvárosi környéken, de soha még csak hasonló sem fordult elő. Megtettük a feljelentést a rendőrségen. Itt jóravaló, becsületes emberek élnek, ezért is bízom benne, hogy valaki látott valamit, és valahogy visszajut hozzánk a kisfiam nagy becsben tartott bringája" - mondta a Ripostnak.