Alakul Stephen King új sorozata, megvan pár szereplő

76th Annual Golden Globe Awards - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Awards Ceremony Film Industry
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 06: Amber Heard attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Megvan pár szereplő a The Stand című sorozathoz, amely Stephen King népszerű könyvéből, a Végítélet-ből készül.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban már írtunk, a CBS All Access tízrészes sorozatot készít Stephen King Végítélet című regényéből, amelyből már láthattunk egy tévés változatot 1994-ben.

A mostani verzióhoz is találtak már pár színészt, a főszerepet a mostanában a Westworld-ben és a Dead to Me-ben látott James Marsdenre bízták, ő játssza majd azt a karaktert, akit korábban Gary Sinise alakított.

James Marsden Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jc Olivera
Amber Heard Forrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison

Laura San Giacomo egykori szerepét Amber Heard veszi át, de többek között Odessa Youngra és Henry Zagára is számíthatunk a friss feldolgozásban.

A projekthez maga Stephen King is csatlakozott, ő írja majd az utolsó fejezetet, ami a tervek szerint teljesen más lesz, mint a könyv befejezése.

Stephen King Forrás: Aurimages/Ulf Andersen / Aurimages/Ulf Andersen

A Végítélet 1978-ban jelent meg először, majd 1990-ben kijött belőle egy rövidített és némileg átdolgozott változat. Egy lehetséges világvégéről szól, amelynek során az emberiség legnagyobb része halálos kórnak esik áldozatul – hamarosan kiderül azonban, hogy a világméretű katasztrófa csak előjáték volt a jó és a rossz végső összecsapásához.