Néhány magyar híresség a válás után is jóban maradt a volt párjával

Eke Angéla, Liptai Claudia, Trap kapitány, Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Bár a legtöbb szakítás nem békésen, barátságban zajlik, a magyar sztárvilágban akadnak páran, akik az után is jóban maradtak a párjukkal, miután kimondták, hogy nem együtt szeretnék folytatni. Puskás Peti és Eke Angéla továbbra is barátok, Liptai Claudia máig jóban van Gesztesi Károllyal, és Tóth Gabi a szakítás után még együtt dolgozott exével, Trap kapitánnyal.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi és Trap kapitány

2017-ben szakított Tóth Gabi és Molnár Tibi, azaz Trap kapitány. A pár elejét vette a találgatásoknak, és a szakításról egy videóban, együtt meséltek a rajongóknak. "A szerelem barátsággá alakult, de valójában már egy ideje munkakapcsolatban, baráti kapcsolatban, lelki társi viszonyban vagyunk, és ez nekünk így nagyon jó. És minden tök szuper, és írjuk az új dalokat" - mondta akkor az énekesnő.

Forrás: Tóth Gabi / Facebook

Trap kapitány még azt is hozzátette, hogy született egy közös gyerekük, ami az újfajta Tóth Gabi-projekt, és azt a jövőben is együtt fogják nevelgetni.

Eke Angéla és Puskás Peti

A szakítás híre sokakat meglepett, de Eke Angéla és Puskás Peti egy közleményben arról írtak, hogy továbbra is jó marad a kapcsolatuk.

Fotó: Polyák Attila/Origo

"Angélával őszinte és bensőséges kapcsolatot követően, közel öt év után úgy döntöttünk, hogy párként különválnak útjaink. (...) Érzéseink azonban átalakultak, így haragtól mentesen, baráti szeretettel és egymás iránti tisztelettel folytatjuk tovább. Természetesen a jövőben is közösen és odaadóan gondoskodunk majd kedvenc kutyánkról, Bambikáról" - jelentették ki márciusban.

Ábel Anita és Krisztián

Sokan döbbenten fogadták a hírt, hogy Ábel Anita színésznő és műsorvezető 16 év után elválik férjétől, Krisztiántól. Korábban sosem lehetett hallani arról, hogy problémáik lennének, de mint kiderült, évekig igyekeztek megmenteni a kapcsolatot. "Én kezdeményeztem, hogy váljunk szét, mert hiszem, hogy eljött az a pont az életünkben, amikor boldogabb lesz mindkettőnk élete, ha külön-külön folytatjuk. Sokan vannak, akik egy ilyen helyzetben inkább maradnak, ha másért nem, a gyerek miatt, de én ezt nem így látom. Nem tett volna jót Lucának egy kiegyensúlyozatlan apát, vagy egy boldogtalan anyát látnia maga körül" - mesélte akkor.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ábel Anita elárulta, férjével jó viszonyban maradtak, és közös kislányuk láthatásával kapcsolatban sincsenek szigorú szabályok, Luca akkor megy édesapjához, amikor csak szeretne, és ők is találkoznak, ha úgy alakul, nincs köztük harag.

Nézze meg a többieket is, lapozzon!