Megvan, hol nézheti három évig a Premier League és a FA-kupa meccseit

Horizontal
Manchester City's Belgian captain Vincent Kompany (C) celebrates victory with teammates after the English FA Cup final football match between Manchester City and Watford at Wembley Stadium in London, on May 18, 2019. - Manchester City beat Watford 6-0 at Wembley to claim the FA Cup. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A TV2 Csoport sportcsatornájának újabb három évre sikerült megszereznie a Premier League mérkőzéseinek közvetítési jogait, valamint a világ legrégebbi labdarúgó versenysorozatának, az FA-kupa mérkőzéseit is a Spíler1 közvetíti majd.
Vágólapra másolva!

A jelenleg vitathatatlanul legértékesebb nemzeti labdarúgó bajnokság, a Premier League jogai a következő 3 évben, 2019-től 2022-ig, is a TV2 Csoportnál lesznek, az angol bajnokság meccseit így továbbra is a megszokottak szerint, a Spíler1 csatornán követhetik a nézők.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Ezen felül tovább bővül az eddig is gazdag prémium sportkínálat, mivel 3 évre, 2019-től 2022-ig, az FA-kupa (Football Association Challenge Cup) mérkőzéseinek közvetítési jogát is megszerezte a TV2 Csoport, ezeket szintén a Spíler1-en láthatják majd a sportrajongók.