Megcsalták, mégis maradt a párjával néhány sztár

Beyoncé és Jay-Z
Vágólapra másolva!
A sztárvilágban talán törékenyebbek a házasságok, akadnak azonban olyan hírességek, akik az után is együtt maradtak a párjukkal, hogy az megcsalta őket – illetve a kevésbé ismert házastársak között is találunk olyat, aki megbocsátott egy csalfa sztárnak. Miként jött rendbe Beyoncé és Jay-Z házassága? Mennyit tűrt Ozzy Osbourne felesége? Hogyan bánt el a zsarolójával David Letterman és a Dr. Csont főszereplője? Olvasson tovább a részletekért!
Vágólapra másolva!

Beyoncé és Jay-Z

Ha az ember figyelmesen hallgatta Beyoncé 2016-os lemezét, a Lemonade-et, elkaphatott rajta olyan szövegrészleteket, amelyek arra utaltak, hogy az énekesnő egy másik nővel harcolt a férjéért. Jay-Z egy évvel később a New York Timesnak beszélt arról, hogy azóta terápián vett részt, és ennek során rájött, hogy a felnőtté válása során komoly érzelmi gátak alakultak ki benne: képtelen volt kötődni a nőkhöz, ami végső soron hűtlenséghez vezetett.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Tavaly már arról mesélt David Lettermannek, hogy a felesége milyen csodálatos nő: megértette, hogy Jay-Z nem olyan rossz ember, mint ahogy viselkedett, méltányolta azt is, hogy a rapper végigcsinálta a terápiát. „Birtokában akarok lenni azoknak az érzelmi készségeknek, amelyek a családom egyben tartásához kellenek" – mondta akkor Jay-Z.

David Letterman és Regina Lasko

Ha már szóba került Letterman, ő 2009-ben tett meglepő bejelentést a saját műsorában: közölte, hogy valaki kétmillió dollárra zsarolja őt, a nyilvánosság elé tárja a női stábtagokkal folytatott viszonyát, ha nem fizet.

Forrás: AFP/Olivier Douliery

A showman ezt megelőzte, és maga vallotta be hűtlenkedéseit: kérte a felesége bocsánatát, és megígérte, hogy próbálja helyrehozni a dolgokat. Úgy tűnik, a dolog működött, Regina Laskóval azóta is együtt vannak – egyébként pont 2009-ben házasodtak össze, de akkor már több mint húsz éve jártak.

Tori Spelling és Dean McDermott

Mindketten 2006-ban váltak el a korábbi házastársuktól, és még abban az évben össze is kötötték az életüket, az ő házasságuk sem volt azonban problémamentes: 2013-ban egy kanadai vodkabárban szúrták ki McDermottot egy másik nővel, akivel aztán együtt is töltötte az éjszakát.

Az Emily Goodhand nevű hölgy fecsegett is a kis afférról a lapoknak, elmondta, hogy McDermott nagyon romantikus volt, és azt is elárulta neki, hogy híres nejével szexmentes házasságban élnek.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Amy Sussman

A férfi aztán valóságshow-jukban, a True Tori-ban vallott arról, hogy mennyire szégyelli magát, Spelling pedig 2016-ban úgy nyilatkozott az E! Newsnak, hogy szereti a férjét, és túl akart jutni a nehézségeken. „Száz százalékig túl tudok lépni a hűtlenségen, egy kapcsolatban a viselkedés az, amin nehéz túllépni: a haragon és azokon a dolgokon, amiket nem beszéltünk meg" – mondta akkor.

Ozzy és Sharon Osbourne

1982 óta házasok, de – jórészt Ozzy kicsapongó életmódja miatt – nem egy hullámvölgyet éltek meg együtt. 1989-ben a rocksztár például megpróbálta megfojtani a feleségét, majd több hónapos rehabra vonult, hogy megszabaduljon az alkoholtól és a drogoktól, és megmentse a házasságát.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az asszony túltette magát a gyilkossági kísérleten, 2016-ban azonban robbant a bomba, a hűtlenkedései miatt kitette Ozzy szűrét. A véglegesnek szánt szakításból végül csak májustól júliusig tartó mosolyszünet lett, augusztusban pedig a csalfa férj ismét bevonult a rehabra – ezúttal azért, hogy a szexfüggőségét kezeltesse ki.

Lapozzon, van még pár sztorink hűtlenkedő sztárokról, megbocsátó házastársakról!