Majka mégsem megy Curtisszel a díjátadóra

kult Majka: "Úgy kell majd bottal agyonütni, nyugi...", Majka&Curtis gázsigaléria
Majka és Curtis koncertje az egyik legdrágább, ők 2 907 000 forintot kapnak egy másfél órás koncert után. Majka elmondta, hogy 18 fős stábbal és 5 járművel járják az országot, és azt is hozzátette: „mi itt ennyit kérünk, mert ennyit érünk”
Vágólapra másolva!
Curtis nemrég arról beszélt, hogy a pletykákkal ellentétben jóban vannak Majkával, sőt, az április 4-i Fonogram-díjátadóra is együtt mennek majd. Három közös daluk is a jelöltek közt van, de a terv mégsem jön össze.
Vágólapra másolva!

Bár megbeszélték, hogy együtt érkeznek a Fonogramra, Majka biztosan nem lesz ott a díjátadón, ugyanis Amerikába utazott a napokban.

"Abban maradtunk Petivel, hogy a gála előtt találkozunk, és együtt érkezünk. A díjátadó pontos dátuma azonban szinte az utolsó percig nem volt nyilvános, így nehéz volt tervezni. Majkának pont akkor jött össze az amerikai út, amikor a Fonogram lesz,

de nem baj. Három dalunkat is jelölték, az év hazai rap- vagy hiphopalbuma kategóriában, és közönségdíjra is a Füttyös című számunkat. Úgyhogy nagy reményekkel megyek el Peti nélkül, de természetesen őt is képviselve" - mesélte.

Fotó: msArt by Mónus Anikó

"Ha leszünk olyan szerencsések, hogy díjat kapunk, Majka nélkül vesszük át az elismerést, és majd később adjuk a kezébe. A közönségdíjban nagyon bízom, jó lenne, ha legalább egy szobrocskával távoznánk a helyszínről" - mondta Curtis a Borsnak.