Szívszorító történetet osztott meg követőivel Bódi Sylvi

Bódi Sylvi 13 bombatestű magyar celeb bikiniben: galéria
Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvi egy közeli barátját vesztette el, történetüket egy hosszú posztban mesélte el oldalán.
Vágólapra másolva!

A Cindy nevű asszony a szomszédja volt Mikronéziában, és egy agresszív daganatos betegségben szenvedett - a modell mellette volt, segített neki, a történetet pedig közzé is tette.

"Van valami, amit nem meséltem el nektek. A mikronéziai kint tartózkodásom alatt sokat gondolkodtam a halálról, és ezáltal az életről is miután meghalt Cindy a mellettem lévő apartmanban. Cindy, akinek neve Hold Istennőt jelentett, amerikai volt, és fiatal korában modellként dolgozott. Szép, ősz hajú, idős hölgy volt, aki majdnem megérte a 70. születésnapját. Kb. 9 hónapja kezdődött a dolog mellrák formájában. Küzdött a drága lélek minden lehetséges módon, mégsem sikerült, a daganat győzött, mely addigra már nagyon szétszóródott a testében..." - kezdte a bejegyzést.

Mint írta, hamar megkedvelték egymást, így gyosan beavatta őt küzdelmeibe. Sok időt töltöttek a természetben, gyönyörködtek a növényekben, és mély, lelki dolgokról beszélgettek.

"Mivel ekkor már erős fájdalmakat élt át, a hangulata hullámzott. Én igyekeztem Őt a pozitív irányba terelni, de voltak nehéz napok. Azt mondta, hogy nagyon sok erőt adtam neki. (...) Fájdalmai ellenére szinte minden nap rávette magát, hogy sétáljon egy kicsit a természetben. Ez mindig jót tett a lelkének.

Bármin is ment keresztül, kedves, szeretetteljes hölgy volt, akit az élet apró kis dolgaival nagyon boldoggá lehetett tenni. Szinte minden nap megleptem valamivel. Ha nem tudott kimozdulni a házból, virágot szedtem neki. Volt, hogy frissen facsart gyümölcslével, saját készítésű nyerstortával kínáltam. Köztünk volt, lélegzett, mosolygott, és csillogott a szeme. Aztán egyik napról a másikra elkezdett látványosan romlani a fizikai állapota. Előbb a kézfeje adta fel a szolgálatot, mert feldagadt az egész karja, és keléses lett. De még mindig velük volt, és hitt a gyógyulásban. Aztán légzési nehézségei kezdtek lenni. Rendszeresen oxigénpalackból lélegzett. Egyre kevesebbszer jött ki a házból" - zárta a posztot, de jelezte, hogy folytatni fogja a mesélést elvesztett barátjáról.