Óriási meglepetés az Exatlonban

Vágólapra másolva!
Jóni Mátét mindenki leírta, ehhez képest ott van a döntőben a TV2 sportos realityjében, míg nagy favoritok még izgulhatnak.
Vágólapra másolva!

Gelencsér Timi és Mischinger Péter szereztek medálokat ezen a versenynapon, de nem ez volt a fő kérdés, hanem az, hogy a férfiak közül ki jut be a döntőbe a már kvalifikált Dombi Rudolf mellé. A legtöbben Esztergályos Patrikra és a gladiátorra tettek volna pénzt, páran talán Ungvárira, de Jóni Mátéban kevesen hittek – ehhez képest ő masírozott be a négyek közé.

Forrás: TV2

„Keresem a szavakat... Ungi ma egy életre szóló élményt adott. Amikor elkezdtem sportolni, apukám arra tanított, hogy váltsam valóra álmaimat. Ma a tüdőmet kiköptem, de sikerült bejutni a négybe” – mondta a nyertes.

Forrás: TV2

Patrik szerint „fejben nem jön ki a dolog”, és tudja, hogy ennél sokkal több kell. Ungvári Miklós majdnem nyerte a napot, de a végén elhullott: „Gratulálok a győztesnek. Az ügyességi feladat nem kedvezett” – vélekedett. Mischinger Péter elmondta, hogy Miklós a legjobb atléta, Patrik nagyon erős, mellettük ő volt a harmadik, aki jókat ment az elmúlt hetekben,

joggal bízhattak a továbbjutásban.

„Máté megmutatta, hogy ott tud lenni fejben. Attól van helyünk a döntőben, mert jobban futunk, jobban dobunk, vagy azért, mert inkább ott akarunk lenni?” – filozofált a szakállas versenyző.

Pénteken jön a hármak viadala, majd a végső párbaj, így alakul ki a top4 a férfiaknál.