Férjhez megy Oszter Alexandra

Oszter Alexandra
Vágólapra másolva!
Négy éve van együtt a párjával.
Vágólapra másolva!

„Még nem férj és feleség, de közel vagyunk hozzá. Publikus?” – kérdezte Kasza Tibi a Pénzt vagy éveket című műsorban, Oszter Alexandra és Popovics Tamás pedig bólogatott, úgyhogy nem is tűnik olyan távolinak az esküvő. Videón itt megtekinthető egy részlet a mai esti műsorból.

Oszter Alexandra Forrás: TV2

Oszterék a családi perpatvarok miatt kerültek a lapokba sok ízben. 2017 októbere óta tart az enyhülés, akkor az volt a hír, hogy hosszú idő után láthatta a lányát és az unokáját Oszter Sándor. Alexandra viszonya korábban annyira megromlott a szüleivel, hogy sokáig nem beszéltek.

Némi kitérővel

„Minden családban előfordulnak viták, de azt gondolom, hogy két intelligens ember, miután elmélyedt magában, felül tud kerekedni önmagán. Nálunk is ez történt. Mindketten lehiggadtunk, szeretteink és a magunk érdekében a legnagyobb tiszteletben és barátságban telnek napjaink. Ennélfogva a jó viszony, némi kitérővel, a kezdetek óta adott” – mondta Popovics később.

Oszter Sándor persze maga is gondoskodott arról, hogy az újságok foglalkozzanak vele, nemrég például azt panaszolta el, hogy szöges vascsapdával akarták megölni. Erről itt olvashat.