Ambrus Attilának egymillió forintjába került az ittas vezetés

Nehéz gyermekkora volt, mégsem a szüleit hibáztatja Ambrus Attila
Vágólapra másolva!
Ambrus Attilának tavaly vonták be a vezetői engedélyét, miután ittas vezetésen kapták a rendőrök.
Vágólapra másolva!

A büntetés befizetése után úgy számolt, áprilisban visszakaphatja a jogosítványát és újra vezethet, de ez valószínűleg mégsem így lesz, mivel újra kell vizsgáznia. "Aki hibázik, bűnhődjön! Ezt teszem én is, szó szerint alaposan megfizettem, nagyjából egymillió forintom bánja a két felest" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Mtl

Úgy számol, a kétszázezres büntetés befizetése után a tanfolyam is több mint százezer forintba kerülhet, és az is súlyos százezreket emésztett fel, hogy az elmúlt hónapokban sofőrt kellett fizetnie, hogy közlekedhessen. "Jelenleg mindenhová sofőrrel kell járnom, piacozni vagy orvoshoz vinni a feleségemet és a kislányomat. Még a szegedi rabosításra is sofőr vitt" - mondta.

"Két héttel ezelőtt szóltak, hogy újra kell vizsgáznom, így még várnom kell. Pedig szerintem már túl lennék az egészen, talán egy hét múlva már vezethetnék, ha időben értesítenek. Sokat kell tanulni a KRESZ-vizsgára, nehéz időpontot kapni, és az sem biztos, hogy elsőre sikerül. Ahhoz is idő kell, hogy a pszichológiai vizsgálat és a vezetési gyakorlat is rendben legyen, csak ezután kerülhet minden az esztergomi rendszerbe. Sajnos, ezért több mint egy év után kapom majd újra kézhez a jogsimat" - árulta el a lapnak.