Magyar sztárok, akiknek feltörték az oldalait, ellopták a képeit

Óriási károkat okoztak ezeknek a magyar sztároknak

aleska, debreczeni zita, tápai szabina
Vágólapra másolva!
A napokban feltörték Aleska egyik közösségi oldalát, a bűnöző pedig üzeneteket küldött a nevében, sőt, privát, a barátjának készített képekkel is visszaélt. Nem a sportoló az egyetlen a magyar sztárvilágból, akinek ellopták a fiókját, sokan százezer követőt is vesztettek már el hasonló eset miatt. Nézze meg, mely magyar sztárok oldalát lopták már el!
Vágólapra másolva!

Sáfrány Emese

Egy ismeretlen, feltehetően oroszlányi lakos törte fel Aleska Facebook-oldalát a hétvégén. Több ismerőse jelezte neki, hogy fura üzenetek érkeznek tőle, ekkor már gondolta, hogy valami gond van. Éjfél körül történt az eset, épp ébren volt, így pár óra alatt vissza tudta szerezni és állítani az oldalt.

"Rettentő kellemetlen, de olyan privát képeimet továbbította másoknak, amiket kizárólag a páromnak küldtem el. Négy-öt ismert embernek is írt üzenetet, akik jeleztek nekem. Velük megosztottam, mi történt. Nagyon megviselt. Kiszolgáltatott helyzet és kellemetlen azok előtt, akik üzenetet kaptak a nevemben, s akikhez eljutottak olyan fotóim, amiket nem szerettem volna. Eléggé megijedtem, de szerencsére sikerült az ismeretlent kizárni a fiókom kezeléséből" - mesélte az esetről.

Tápai Szabina

Tápai Szabina oldala egyik pillanatról a másikra tűnt el, minden bejegyzését, fotóját elvesztette, a sok követővel együtt, akik évek alatt gyűltek össze. Férje, Kucsera Gábor oldalán kért segítséget tavaly márciusban, és a Facebook-táborát igyekezett átterelni az Instagramra.

"Egy nagyon szomorú hírt szeretnék most megosztani veletek, a mai napon, olyan déltájt, sajnos valaki feltörte az Instagramomat, és az összes már meglévő fotómat, videómat, illetve az egész profilomat törölte. Úgyhogy most arra szeretnék kérni mindenkit, akik a Facebookon követnek, és továbbra is szeretnék, hogy az oldalamat lássák, újra kezdjék el bekövetni most ezt a jelenlegi profilt, és megpróbálom újra felépíteni olyan szépre és tartalmasra, amilyen eddig volt.

Írok majd az Instagramnak egy e-mailt, hogy lehet-e ilyen dologban valamit tenni még, de sok esély erre nincsen, mert talán egy évvel ezelőtt láttam, hogy Debreczeni Zita is ugyanilyen cipőben járt, és sajnos neki újra kellett építenie az oldalát" - mondta akkor.

Steiner Kristóf

A műsorvezető oldalát 2017 karácsonyán törték fel, nehezen viselte a veszteséget: mint mondta, Instagram-oldalának feltörése rosszabbul érintette, mintha vagyontárgyait vitték volna el. Így ugyanis többéves munkája veszett oda, rengeteg követőt vesztett egyetlen éjszaka alatt.

"Ezen a szépséges karácsony reggelen arra ébredtem, hogy kiraboltak. Hogyan veszítsünk el 10 000 Instagram-követőt egyetlen éjszaka alatt? Természetesen egy ügyes hacker segítségével. Szerencsére nem a követők számában mérem a boldogságomat, így meg sem érint a dráma érzelmileg, de azért érdekes következtetésekre jutottam, miután valaki betört a fiókomba, és "megerőszakolta" a munkámat. Olyan világban élünk, ahol egy 30 000 valódi, aktív követővel bíró Insta-profil gyakorlatilag többet ér, mint 30 millió forint - folyamatosan növeli az értékét, és egy életen át gazdálkodhatunk vele" - írta akkor a Facebookján Steiner Kristóf.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!