Már csak négy Kihívó maradt az Exatlonban

Exatlon, Salander Dorina
Vágólapra másolva!
Medálok felhasználásával sem tudta magát versenyben tartani Huszti Kata, aki búcsúzott a játéktól. Ő később jött a műsorba, nem az alapcsapattal, ragyogóan ment két hétig, de a vége felé kicsit leeresztett. A kékektől négyen maradtak nyolc piros ellen.
Vágólapra másolva!

Az Exatlonban a versenynap nagy kérdése volt, hogy mely versenyző marad játékban a 20 millióért: a veteránnak számító, alapcsapattal együtt érkezett, 50 napja küzdő Salander Dorina, vagy a későbbi turnussal bekapcsolódó Huszti Katalin, aki viszont első két hetében remekelt. Mindketten kiválóan teljesítettek, esélyesek lennének a top 3-ra is, de ilyen a játék: a kékektől kellett most kiesnie egy női versenyzőnek.

Salander Dorina Forrás: TV2

Mivel Szabó-Thomka Hanna nyerte a hetet a „kék” nőknél, ő biztonságban volt, de két társa izgulhatott késő délutánig. Végül Dorka nyert, a csapat is inkább neki drukkolt.

„Úgy érzem magam, mint egy csótány, akit próbálnak eltaposni, de hétről hétre mégis visszajövök. Nagyon izgultam, sőt, féltem. Benne volt a pakliban, hogy Kata hazaküld. Neki is itt lenne a helye” – összegezte a napot Salander Dorina, aki három párbajt vett sikerrel eddig.

Szavazzon!

Kinek drukkol?

Huszti Kata is meghatódott: „Nagyon sokat tapasztaltam. Ennyi idő alatt is tanultam magamról, minden társamat megkedveltem, hatalmas élmény volt ez nekem. Sajnálom, hogy nem lehettem itt a nulladik perctől, de visszatérek a hétköznapokba” – mondta búcsúzásképp.

Salander Dorinával interjúztunk a napokban, itt olvashatja a cikket.