Curtis: Én is mindent tudok Majkáról

Curtis, Majka
Vágólapra másolva!
Újabb interjúban mesél a közelmúltról és a jelenről. A drogproblémáktól szabaduló rapper heti háromszor még jár kezelésre, tréningre, és úgy érzi, soha nem volt ilyen jó erőben.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, haragos-zajos szakítás volt tavaly nyáron Majka és Curtis között, ami azért is vert fel nagy port, mert akkor már épp bekerültek a három legdrágább hazai pop- (rock, rap) együttes közé. Curtis belátja, hogy változtatnia kellett, de továbbra is tartja, hogy nem volt egy elegáns kirúgási mód. „Az elején nagyon

Egy formában ez meg is maradt. Nálam az nem fér bele, hogy egy barát, akiről mindent tudok... nyilván én is a Petiről... elmond a nagyvilágnak valamit. De visszacsinálni nem lehet, el kell engedni ezt a sztorit. Én a jövőben szeretnék élni, nem a múltban. Rajtam nem segített az a szituáció, hanem még inkább levitt a pokolba.”

Curtis és Majka Forrás: Majka / Insta

Párkapcsolata sem volt jó már ősszel, érezte, hogy radikális lépést kell tennie. „Ha nem teszem meg, vége van mindennek. Ha várok még egy hetet vagy kettőt, már vége az egész történetnek. Nehéz volt, mert mindennap arról írtak az újságok, hogy nézett ki a Curtis, hogy nem tudott elmenni fellépni. Sok előadó két-három hét ilyen után abbahagyná a pályafutását... Én már megszoktam a feketebárány-szerepet, tök jól áll a jelmez... De a kedvesem édesanyja mit gondolhatott, hogy úristen, kivel van együtt a lányom?”

Tudja, hogy lejönni a drogokról nem egy másfél hónapos folyamat. „Nem olyan lettem, mint régen, sokkal jobb ember lettem, sokkal több erőm van. Hat hét alatt nem lehet meggyógyulni, ezt tudom jól. A többit kinn folytatom. Heti három alkalommal kell mennem tréningre, ez egy héthónapos program, de életem végéig csinálnom kell” – mesélte az interjúban, amely alább nézhető meg.