Ördög Nóra: Soha nem lesz már olyan az élet, mint volt

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
A kétgyerekes műsorvezető anyuka a szülésekről, a babanevelésről, a gyerekekről még nem beszélt ilyen hosszan és részletesen, mint most Kandász Andrea műsorában a SztárMami sorozatban. Nézze meg a videót!
Vágólapra másolva!

Minden a helyére kerül, ha az ember szülővé válik – véli Ördög Nóra, aki persze nem csak a szépre emlékezik. A csecsemőkorú Micivel például alaposan megszenvedett, két órán keresztül ringatta, hogy végre elaludjon, majd a baba szunyókált fél órát, és újra kellett kezdenie. Alig volt ideje pihenni, regenerálódni, enni, inni.

Ugyanakkor álomszerű időszakként emlékezett a terhességre, nem fájt a dereka, nem volt rosszulléte, áldott időszaknak aposztrofálta. Az első baba is viszonylag könnyen jött világra, meséli a videóban Kandász Andrea kérdésére.

Ördög Nóra és családja Forrás: Ördög Nóra

„Amikor benne voltam a szülésben, többször éreztem, hogy nem bírom tovább. Nem lehet ugyanis felkészülni mindenre. Arra sem, hogyan fogsz reagálni bizonyos helyzetekre. Anyaként nem tudsz felkészülni arra, hogy mi mit vált ki. Ez egy folyamatos tanulás, életünk végéig. És minden életkorhoz új kihívás jön, és te csak pislogsz, hogy, na, ez is!" - elmélkedett Nóra.

A #SztárMamik, a Szülőszoba #KandászMamik -minden, ami család című népszerű webreality sztárokról szóló sorozata. Közismert és civil családokon keresztül mutatja be a párkapcsolat kezdetétől, a családtervezésen, az állapotos 9 hónapon, szülésen, majd a gyermekágyi, kisgyermekkori időszakon át egészen a gyerekek felnőtté válásáig a párok mindennapjait, örömeit,nehézségeit szórakoztató formában . A sorozat a közösségi médiában jelenik meg nap, mint nap Kandász Andrea műsorvezetésével.

„Nagyon aktív csaj voltam, éles volt a váltás. Felocsúdtam a szülés után, és rájöttem, hogy soha nem lesz már olyan az élet, mint volt.

lőttek a nagyon spontán, laza dolgainknak. Oké, értem, anyuka lettem, de hol vagyok én ebben a történetben? Nekem ez eleinte rémisztő volt. De aztán visszatalálsz a régi önmagadhoz, eloszlanak a sötét felhők" - mesélte.

Bővebben a videóban: