Gáz van, nagy gáz van - dráma az Exatlonban

exatlon
Vágólapra másolva!
Fej fej mellett haladt a két csapat, egészen minimális különbség, pár centi döntött. A Kihívóktól távozik majd valaki, ez eldőlt ma.
Vágólapra másolva!

9-8-as piros vezetésnél Rákóczi Renit kellett legyőznie Szabó-Thomka Hannának: azt a Renit, akinek remek a statisztikája, és ezen a napon is csak nyert előtte. Ennek ellenére nagy nehezen, de megverte, ezzel 9-9 lett, újfent a „hirtelen halál" következett. Az egyik oldalon a Gelencsér-Esztergályos, a másikon a Huszti-Michinger páros állt össze, hogy megnyerjék a napot, így ne kelljen csapatukból hazaküldeni valakit egy adásnappal később.

Timi és Patrik szenzációsan mentek, utóbbi pontosan célzott, ügyesen dobott, 10-9-re hozták a versenynapot. Ez azt jelenti, hogy a Kihívóknál lesz párbaj, ráadásul a férfiaknál. Ezen a héten a kékeknél legrosszabbul Norbi teljesített, ő biztos párbajozik. Kata volt a legjobb a Kihívóknál, neki kell holnap ellenfelet választania Norbi számára.

Szavazzon!

Kinek drukkol?

Salander Dorina már egy héttel előre nézett: „Próbálunk Hannával okoskodni, hogyan tudnánk elkerülni a mi közelgő párbajunkat... Katának kellene rontani a statisztikáját, de nehéz lesz... ez a csaj végigdarálja az összes pályát, nem hiszem, hogy bármi meghatná" – elmélkedett. Hannával vonultak félre, és megállapították, hogy „gáz van, nagy gáz van." Most tehát úgy tűnik, erőre kaptak a pirosak, a villát is visszaszerezték, de ezzel együtt a Kihívók vannak gödörben.