Csoda történt az Exatlonban

exalton
Vágólapra másolva!
Szoros meccsen eldőlt, mely csapatból esik ki játékos a pénteki adásnapon.
Vágólapra másolva!

Minden a megszokott mederben zajlott az Exatlon február 7-i adásában, kikapott Sáfrány Emese Aleska, mint már annyiszor, és Fodor Rajmund is gyűjtögette a vereségeket (pedig itt célba kellett dobni a versenypálya végén, mégsem ment neki, nem kevés vízilabdás év után). A piros csapat többi tagja annál jobban odatette magát, így jutottak el 7-6-ig, vezettek a Bajnokok.

Forrás: tv2

Ekkor történt a csoda, amiben szinte senki nem hitt. Az eddig igen halovány, lassú, körülményes Emesének a szintén újonc Szidónia jutott ellenfélnek, és úgy tűnt, hogy az egykori Aleska napestig hajigálhatja a kis homokzsákokat a totemek felé, egyet sem fog eltalálni. Aztán valami váratlan történt, egy perc alatt ledobta mind az ötöt, és meg is nyerte a futamát.

Ilyenre eddig nem volt példa tudomásunk szerint: múlt héten rendre kudarc, vereség volt a jussa, kedden be sem tették a csapatba, szerdán pedig háromból háromszor kikapott.

Forrás: tv2

9-6-nál nagy meccs jött, a kékek egyik legerősebb női versenyzője, Salander Dorina mérkőzött a Bajnokok legeredményesebb női tagjával, a remek statisztikával bíró Rákóczi Renivel. Előbbi félelmetesen dobott a végén, hat próbálkozásból ledöntötte az öt kis totemet: másnak ez húsz próbálkozásból sem sikerült.

Forrás: tv2

9-8-nál, drámai pillanatban végül Gelencsér Tímea hozta mai harmadik meccsét is, ezzel eldőlt, hogy a Kihívók közül távozik majd valaki. Mivel legutóbb férfijátékos esett ki náluk, most nő fogja elhagyni a versenyt és a 20 milliós álmokat. Szidónia lett ott a leggyengébb, ő mindenképp párbajozik. Hanna lett a legeredményesebb a kékek közt, ő biztos benn marad, de neki kell kineveznie az ellenfelet. A pénteki adásban medálért megy a harc, illetve látható lesz a párbaj is.