Victoria Beckham reagált a válásukról szóló pletykákra

fbl Vertical
Former English football player David Beckham and his wife Victoria arrive to attend the draw for UEFA Champions League football tournament at The Grimaldi Forum in Monaco on August 30, 2018. (Photo by Valery HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
Victoria Beckham egy friss interjúban elárulta, hogy mennyire idegesítik a válásáról szóló hírek, és többek között arról is beszélt, hogy ki főz otthon.
Vágólapra másolva!

Victoria Beckham a The Guardiannek adott egy interjút, amelyből kiderült, hogy idegesítőnek és frusztrálónak tartja a válásukról szóló pletykákat – épp ezért igyekszik távol tartani magát a hírektől, általában a PR-osaira bízza a reagálást.

"Az embereket érdekli a magánéletem, és ez néha a kedvemre is van, máskor viszont nagyon nem szeretem. Akárhogy is, nem hagyom, hogy földre vigyenek a mindenféle hírek" – magyarázta.

David és Victoria Beckham Forrás: AFP/Valery Hache

Beckham asszony a házaséletükről, mindennapi elfoglaltságaikról is mesélt, elárulta, hogy amikor Spanyolországban éltek, sokat főzött, de ma már nem jut rá ideje. Hogy este időben kész legyen a vacsora, arról néha a férj, David Beckham gondoskodik, a felesége szerint igen jó szakács.