Vetélésével kívánt boldog új évet a csinos színésznő

2016 MuchMusic Video Awards - Arrivals GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Awards Ceremony topics topix bestof toppics toppix
TORONTO, ON - JUNE 19: Shay Mitchell arrives at the 2016 iHeartRADIO MuchMusic Video Awards at MuchMusic HQ on June 19th, 2016 in Toronto, Canada. Sonia Recchia/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Hazug csajok társaságá-ból ismert Shay Mitchell egy felkavaró posztban mesélt a magzata elvesztéséről, azt is kérte a követőitől, hogy az új évben legyenek empatikusabbak.
Vágólapra másolva!

Shay Mitchell egy rendhagyó Instagram-sztorival kívánt boldog új évet közel 22 millió követőjének: megosztotta velük, hogy tavaly átesett egy vetélésen, majd ennek mentén fűzte tovább a gondolatait.

Shay Mitchell Forrás: AFP/2016 Getty Images/Sonia Recchia

A színésznő azzal kezdte a sztoriját, hogy mennyire hálás a közösségi médiából érkező rengeteg támogatásért, majd leírta, hogy tavaly elvesztette a magzatát, amivel az álmai és reményei egy része is szertefoszlott.

A tapasztalatai alapján arra kérte a követőit, hogy 2019-ben legyenek empatikusabbak és türelmesebbek egymással, hisz sosem tudhatják, hogy a másik épp min megy keresztül. Mutatjuk, hogy nézett ki a poszt, ami – sztori lévén – 24 óra után eltűnt az Instagramról:

Forrás: Instagram/Shay Mitchell