Feladta az Exatlont egy nagy esélyes

Exatlon
Vágólapra másolva!
Rozs Gergely sántikálva, bicegve csinálta végig a párbaj első felét, de három menet után már csak vonszolta magát, és jelezte, hogy nincs tovább.
Vágólapra másolva!

Miután nyerték a jutalomjátékot az Exatlonban, azzal az előnnyel mentek neki a kiesésről döntő napnak a Bajnokok, hogy ők határozták meg, mi legyen az ügyességi feladat a pálya végén. Ezzel együtt minden úgy ment tovább, mint korábban: szegény Fodor Rajmund kikapott, úgy húszadszorra, Rákóczi Reni és Gelencsér Timi pedig nyert. A játékszabályok alapján, ha a pirosak kapnak ki, akkor nő távozik, ha a kékek, akkor férfi: ez elég igazságtalan lehetett a Bajnokok csapatának három női tagja számára, mert ők rendre hozzák a pontokat, szorgosan termelnek, míg náluk a férfiak sokszor kikapnak.

A Kihívók Forrás: TV2

Gyarmati Panka roppant balszerencsés volt, vagy csak elizgulta. Nagy fölénnyel nyerte a pályát, de a végén vagy öt kapufát gurított – ha ezekből csak egy bemegy, hozza a pontot. Eztán kisebb csoda következett, Rajmund megnyerte a meccsét, 4-3-ra alakult az összecsapás. Izgalmas futamok után megint Panka jött, csodálatosan gurított, ezzel 9-5 lett, meccslabdához jutottak a pirosak, boldogan nevetgélt és vigyorgott az árnyékos pihenőhelyen.

Nagy dráma lett a vége

Dombi Rudolf végül bevágta az utolsó labdát is a megfelelő helyre, ezzel eldőlt, hogy az első nyolc-tíz adásban sokat szerencsétlenkedő, így sok meccset veszítő Bajnokok megússzák a kiesést. Az adásfolyamot remekül kezdő, de azóta leeresztő, személyes konfliktusokkal küzdő Kihívók viszont ennek megfelelően összeomlottak, fejüket ingatva búslakodtak az árnyékban.

Andrást jelölte a lábát fájlaló, sérült Gergő ellenfeleként a hét legjobban teljesítő kék versenyzője, Dorina. Előbbi el is sírta magát, talán arra számított, hogy nem kell barátjával megküzdenie, hanem inkább Pétert jelölik párbajra.

Forrás: tv2

Rozs Gergely végül sántikálva, bicegve csinálta végig a párbaj első felét, Kása pedig nyert is három menetet. A végén Rozs már csak vonszolta magát, és jelezte, hogy nincs tovább. Volt nagy sírás, bánat, jöttek az orvosok, és kiderült, ha akarná, akkor sem folytathatná.

„Aki engem motivált, az miért adja fel a játékot? Tovább kellett volna küzdenie! András meg mit szövegel, hogy ő győzte le Gerit? A játék győzte le Gerit! Minden összejött. Nem úgy alakul a játék, ahogy hittem, azt hittem, boldogabb lesz... de nem az" – mondta a kamerába Szabó-Thomka Hanna, aki rendre olyat veszít el, aki fontos neki. Láthatóan Kása mellett őt viselte meg leginkább Gergő kiesése, csak lógatták a fejüket a szomorkás versenyzők.

Hétfőn este héttől Mexikó ellen küzd a magyar Exatlon-csapat, miután kétszer legyőzte Romániát.