Aleska felbukkanása döbbenetet szült az Exatlonban, fordult a kocka

Vágólapra másolva!
Vérfrissítés történt a TV2 sportos valóságshow-jában: rögtön nagy csatába csöppent a négy új játékos az Exatlonban.
Vágólapra másolva!

Már szépen fogyatkozott a Bajnokok és a Kihívók csapata, amikor négy új játékos érkezett, többek közt Esztergályos Patrik vívó, illetve Sáfrány Emese légtánc Európa-bajnok, akit páran még Aleska Diamondként ismernek a múltból. Itt megnézheti a jövevényeket:

A január 29-i adás tétje az volt, mely csapaté lesz a Karib-tenger partján fekvő villa, mindenféle luxussal, és mely társaság megy a faházba, ahol kényelmetlen ágyak, párcentis, vékonyka matracok és szerény mennyiségű étel várja őket.

Nagy meccs lett a végén, 9-9-ig együtt mentek a csapatok, a végén nyertek a Kihívók. Ők ez első pár napban már élvezték a villában a jólétet, de legalább két hete spártai körülmények között laktak. Igaz, a napsütötte, kellemes klímájú Dominikán, de mégiscsak egy szimpla faházban, rendes vécé nélkül.

Lesz galiba

A Kihívók tehát visszamentek jó két hét után a luxusba, a Bajnokok pedig ballaghattak vissza a sokkal szerényebb körülmények közé, ráadásul megkapták Sáfrány Emesét. A három világ- vagy olimpiai bajnok versenyző férfi elég idegesen tárgyalta ki a fejleményt, mert ők legalább 15-20 évet toltak az élsportba, hogy meglegyenek a címek, mire kaptak valakit a csapatba, aki pornóval lett ismert, csak utána bizonyított légtáncban – azaz inkább celeb, mint nagy sportember.

Érkezése nem kis vihart kavart

Ebből még lesz pár konfliktus, mert amíg a fiatal vívó fiút simán befogadták (noha nem egy országosan ismert olimpikon), Sáfrány Emesének viszont nem lesz könnyű dolga.