A zsűri nem őt akarta, de megvan a Sztárban sztár új győztese

2018.12.16. 22:14

Liptai Claudia kezdte az értékelést a show végén, röviddel este tíz előtt, szerinte mindenki eleget dolgozott: van, akinek jobban sikerült, másnak kevésbé. Az estét szerinte Freddie vitte el, Kiss Tibiként, de Sári Évit és Völgyes Gabit emelte ki. Majka szerint remekelt az említett két hölgy, majd megköszönte a táncosok odaadó produkcióját. „Ha nem Évi vagy Gabi nyerik, akkor igazságtalan" – vélekedett.

Stohl András Freddie-t dicsérte: „Elképesztő a hangod. Ha csak a hangot hallanánk, nagyon komolyak lennének az esélyeid. De itt van két csaj, náluk számtalan jó produkció jut eszembe" – közölte. Papp Szabi arról elmélkedett, hogy a pontozás egy nehéz dolog, majd a Sári Éviben lévő elementáris erőt emelte ki.

A többkörös szavazás, a nézői voksok összesítése után kiderült, hogy a negyedik helyezett Tolvai Reni lett, ahogy ezt előzetesen sejteni lehetett (többször állt a kiesés szélén, nem volt akkora tábora, mint a többieknek). Völgyesi Gabi lett a bronzérmes, a második helyre Sári Évi ért be, az évadot pedig Freddie nyerte. Gratulálunk a győztesnek, mind a négy finalistának, komoly munkát tettek bele bő két hónapon keresztül.

Előző
Következő