Csobot Adél elárulta, min szoktak összeveszni Istenes Bencével

Istenes Bence és Csobot Adél
Vágólapra másolva!
Csobot Adél nagyon szerencsésnek tartja magát, amiért szinte mindenben egyetértenek párjával, de elárulta, hogy néha azért ők is összevesznek.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő hosszasan fejtegeti a blogjában, hogy miben nem értenek egyet Istenes Bencével, aki egyébként ezekre reagálva, szintén felvázolja álláspontját. Kiderül például, hogy nehezen indulnak el a gyerekekkel otthonról, ennek általában kisebb veszekedés a vége.

"A gyerekekkel és a számukra nélkülözhetetlen cuccokkal én foglalkozom. Én öltöztetem fel őket, a táskájukat én pakolom össze, a játékokat, amiket magunkkal szeretnénk vinni, velük együtt próbálom kiválasztani, tehát mindemellett ÉN magamra a legminimálisabb időt szánom, tényleg éppen csak annyit, hogy emberi formát öltsek.

És akkor most jöjjön egy költői kérdés: miért mindig pont akkor kell már ajtót nyitni és indulni, amikor én még fésülködöm? Miért kell bestresszelni azzal, hogy már a liftben állnak, és onnan kiabálnak, hogy még mennyi idő? Valaki mondja meg nekem, hogy miért?" - írja.

Forrás: Istenes Bence / Instagram

Problémákat okoz a pelenkacsere, az édesség adása a kicsiknek, és az is kiderül, melyikük engedékenyebb.