Laky Zsuzsi férje elmondta lesújtó véleményét Berki Krisztiánról

A legbátrabb páros
Vágólapra másolva!
A legbátrabb páros döntőjében Berki Krisztián és Dietz Guszti csaptak össze, akik a műsor eleje óta kóstolgatták egymást. Laky Zsuzsi férje győzött, utólag pedig őszintén elmondta, mit gondol Berkiről.
Vágólapra másolva!

Dietz Guszti a döntő előtt nagyon izgult, hogy Berkivel versenyezhet, de hangsúlyozta, közel sem azért, hogy bosszút állhasson rajta.

"Az együtt töltött hetek alatt nagyon is megláttam Berki Krisztián mögött az embert. Ő legbelül egy sérült, nagy orrú kisfiú, akit csúfoltak, és aki még mindig ott lakik benne.

aki lett. Ha nincs körülötte kamera, lehet vele beszélgetni, gondolkodó, de nem túl érzelmes ember. A nyereményünk egy részét egyébként felajánlottam neki egy önismereti tréningre, de még nem jelentkezett, hogy elfogadja-e" - mondta a Borsnak Dietz Guszti, aki azt is elmondta: mindezek ellenére miért voltak vele szemben ellenérzései.

Forrás: TV2

"Már a verseny előtt, a barátainktól is hallottam róla rosszakat. Azért is szerettünk volna vele és Mazsival megküzdeni, hogy fizikailag is kiegyenlített legyen a küzdelem. A döntősök közül nem tudtam volna mással párbajozni. De az is tény, hogy még így is Mazsi vitte a hátán a párosukat, ha két Berki érkezik, a második napon kiesnek. Önmagát testépítőnek nevezi, de szerintem

Meg van róla győződve, hogy mindig a helyzet magaslatán áll, holott közel sem. Ahogy a testét, úgy ezt a képet is felépítette maga körül, de ez sem valódi" - tette hozzá.