Fagyos téli estéken nézzen szexuálisan túlfűtött sorozatokat!

Vágólapra másolva!
Szexszel mindent el lehet adni, tartja a mondás. Nem is áll messze az igazságtól, aki ezzel érvel, ugyanis a testiség, amilyen kínos vagy erőltetett tud lenni néha a képernyőn, annyira érzékivé is képes válni. Lehet célja a polgárpukkasztás, dramaturgiai elemnek sem utolsó, de ami biztos, hogy egy ízléses szexjelenetre mindenki felkapja a fejét. Ennek szellemében jöjjön néhány olyan sorozat, ami bővelkedik az aktusokban.
Vágólapra másolva!

Kaliforgia

Egy hedonista, szexfüggő, piás íróról szóló sorozat nyilván nem fog kimaradni egy szexre épülő összeállításból, Hank Moody pedig okkal szerepel a legnagyobb tévés nőcsábászok közt. Nagyjából mindenkit becserkészett a szériában, aki a női nemhez tartozik, és az sem zavarta, ha az illető esetleg apáca.

Forrás: Showtime

A kiüresedett, de sármjával hódító Moody soha nem fogta vissza magát, ez pedig az egyik legtöbb erotikával operáló sorozattá tette a Kaliforgiát. David Duchovny persze zseniális és tökéletesen hihető, életszerű benne.

----------------------

Trónok harca

Ha egy laikust megkérdezünk arról, hogy mit takar a Trónok harca-jelenség, általában három dolgot mondanak: ármánykodás, brutalitás és szex. Ennyiben persze nem merül ki napjaink legnépszerűbb sorozata, de tény, hogy sok van benne a felsorolt három tényezőből. Minket jelen esetben ez utóbbi érdekel, s noha az utolsó évadokban egyre kevesebb a testiség, kár lenne tagadni, hogy számos emlékezetes fülledt pillanata volt a szériának.

Forrás: HBO

A bordélyok hangulata, Jaimie és Cersei vérfertőző kapcsolata, Tyrion hódításai vagy akár Daenerys kalandjai miatt bőven van helye a Trónok harcának egy ilyen felsorolásban.

Lapozzon, mutatjuk a többi – sok erotikát hordozó – sorozatot!