Osvárt Andrea csak egyszer tombolt dühödten, megvolt az oka

2016. 09. 21. Határtalan Szerelem Interjú Osvárt Andrea Puskin Mozi Színésznő
Osvárt Andrea, Határtalan szerelem (Worlds Apart) című görög film, aminek az egyik főszerepét Osvárt Andrea játssza. 2016. 09. 21.
Vágólapra másolva!
A NőComment műsorából derült ki nemrég, hogy Osvárt Andrea szétverte akkori párja, Bochkor Gábor laptopját - most elmondta, miért csinálta.
Vágólapra másolva!

A színésznő a napokban mesélte el, hogy milyen csellel húzta csőbe egykori párját, Bochkor Gábort, akinek aztán a 800 ezer forintos laptopját is szétverte.

"Annyira fiatal voltam, 22 éves, úgy éreztem nem nem mehetek el szó nélkül a történtek mellett. Biztos valami filmben láttam, hogy nőként milyen revansot lehet venni, és kipróbáltam. De egyáltalán nem jellemző rám, teljesen más vagyok. Lehetett volna elegánsabban is kezelni a helyzetet... "- mesélte a Bestnek.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Ez volt amúgy az egyetlen alkalom az életemben, amikor így kikeltem magamból. Egy másik hasonló traumám után, már pszichológushoz mentem inkább, ahol körülbelül öt perc után sírva fakadtam: ahogy beléptem, lehullott a védőpáncélom" - tette hozzá.

Osvárt Andrea akkor még igen fiatal volt. A sikeres modellpályát maga mögött hagyva Rómába költözött, hogy színésznő lehessen. Főszerepeket játszott olasz és nemzetközi együttműködésben készülő filmekben. Producerkedik, forgatókönyvet ír, évente több filmet forgat, megkapta az Arany Nimfa-díjat és az olasz Arany Glóbuszt. Látható a Poligamy-ban, a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékban, többek között.