Újra együtt Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párja

2018.12.06. 18:29

Janza Kata és 22 évvel fiatalabb kedvese, Pesák Ádám túl vannak egy szakításon, de másodjára már jól működik a kapcsolatuk.

Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy a színésznő már három éve egy nála 22 évvel fiatalabb férfival alkot egy párt. Janza Kata és Pesák Ádám az év elején szakított egymással, de néhány hónap után kibékültek.

Forrás: Mokka

„Amikor újra egymásra találtunk, a családomból mindenkinek megvolt erről a maga véleménye; volt, aki el is mondta. De bennünk már nincs bizonyítási vágy; aki elhiszi, hogy boldogok vagyunk, elhiszi, aki meg nem, az nem. Nem fogjuk erőltetni, hogy más ezt elfogadja! Amióta összejöttünk, azt szoktuk mondani egymásnak: »Szeretlek, Baba. Ez van.« Másnak nem mindennapi, ha mi együtt vagyunk, de számunkra az a normális, ha igen” – mondta a hot-nak Janza Kata, aki úgy véli:

„Másodjára már más minőségű a kapcsolatunk, érettebb. Jobban megbecsüljük egymást, a lehető legtöbb minőségi időt együtt töltjük. Sokkal intenzívebb a kapcsolatunk” – tette hozzá a színésznő párja.

TOVÁBBI CIKKEK