Donald Sutherlandből Nicole Kidman apja lett

For Your Consideration Event For FX's "Trust" - Inside GettyImageRank3 HORIZONTAL Theatrical Performance Talking USA California Television Show Photography Donald Sutherland Arts Culture and Entertainment North Hollywood Celebrities FX Network Personality
NORTH HOLLYWOOD, CA - MAY 11: Donald Sutherland speaks onstage during the For Your Consideration Event for FX's "Trust" at Saban Media Center on May 11, 2018 in North Hollywood, California. Phillip Faraone/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Donald Sutherland is csatlakozott Nicole Kidman új HBO-s projektjéhez, a The Undoing-hoz.
Vágólapra másolva!

Hugh Grant lesz a férje, Donald Sutherland pedig az apja Nicole Kidman karakterének a The Undoing című sorozatban, amelyet a színésznő a Hatalmas kis hazugságok alkotójával, David E. Kelley-vel közösen készít az HBO-nak.

Donald Sutherland idén májusban Forrás: AFP/2018 Getty Images/Phillip Faraone

A széria alapjául Jean Hanff Korelitz magyarul is olvasható regénye, a Tudhattad volna (You Should Have Known) szolgál, a történet egy családanyáról szól, akinek az életében látszólag minden a legnagyobb rendben van, míg egy nap a férje eltűnik – a helyén pedig nem marad más, mint egy sor rettenetes felismerés.

Nicole Kidman Forrás: AFP/2018 Getty Images/Christopher Polk

Sutherland figurája egy nyugdíjas bankár lesz, aki apaként és nagyapaként mindent megtenne, hogy megvédje a családját.

A színész legutóbb szintén egy HBO-s sorozatban, a Bizalom-ban tűnt fel, ott azonban nem aggódott annyira az unokájáért: J. Paul Getty szerepében a váltságdíjat sem volt hajlandó kifizetni érte.